Skolestartgudstjeneste

05.08.2018

Utdeling av bok til dere som starter i 1. klasse.  19. og 26.august.

Å starte på skolen er abolsutt verdt å markere. Derfor inviterer kirkene i Fræna til skolestartgudstjeneste.

Alle førsteklassinger i Fræna er ekstra hjertelig velkommen til gudstjeneste i Hustad kirke søndag 19. august kl 11:00 eller i Myrbostad kyrkje søndag 26.august Her markerer vi  skolestarten, og dere får ei bok: "Tre i et tre", som handler om tre venner og deres første år på skolen.

Etter gudstjenesten blir det varme griller (ta med grillmat), kirkekaffe og aktiviteter i nærheten av kirka.

Kom i god tid til gudstjenesten så vi får notert ned at du er der, og om du skal ha bokmål eller nynorsk på skolen (og i boka du får).

Inviter gjerne med fadderne dine eller andre som du vil ha med på gudstjenesten.
Foreldre og søsken er selvsagt hjertelig velkommen! Og det er også alle andre som vil få med seg en førsteklasses gudstjeneste.

Det blir sendt invitasjon i posten til medlemmer og tilhørende (mor eller far er medlem), men du er velkommen om du ikke har fått invitasjon også.

Send gjerne en sms (90644665) eller e-post til anne.marie.sodal@frana.kommune.no om at dere kommer, så vi er sikre på å ha nok bøker

Velkommen!