Kyrkja i Fræna > Artikler > Nyheter

Skolestartgudstjeneste

13.08.2019

Utdeling av bok til dere som starter i 1. klasse.  18. og 25.august.

Å starte på skolen er abolsutt verdt å markere. Derfor inviterer kirkene i Fræna til skolestartgudstjeneste.

Alle førsteklassinger i Fræna er ekstra hjertelig velkommen til gudstjeneste i Hustad kirke søndag 18. august kl 11:00 eller i Myrbostad kyrkje søndag 25.august. Begge steder kl 11:00. Her markerer vi  skolestarten, og dere får ei bok: "Tre i et tre", som handler om tre venner og deres første år på skolen.

Etter gudstjenesten blir det kirkesaft/kaffe og skattejakt i/ved kirka.

Kom i god tid til gudstjenesten så vi får notert ned at du er der, og om du skal ha bokmål eller nynorsk på skolen (og i boka du får).

Inviter gjerne med fadderne dine, besteforeldre, foreldre og søsken eller andre som du vil ha med på gudstjenesten.

Det blir sendt invitasjon i posten til medlemmer og tilhørende (mor eller far er medlem), men du er hjertelig velkommen om du ikke har fått invitasjon også.

Send gjerne en sms (90644665) eller e post  anne.sodal@hustadvikamenighet.no til Anne Marie kateket om at dere kommer, så vi er sikre på å ha nok bøker

Vel møtt!