Vil du være med og bety en forskjell?

26.07.2016

Bli frivillig i kirkene i Fræna!

Vi trenger stadig nye som vil være med og bidra i kirkene våre! Har du tid og krefter til overs? Da er det mange slags oppgaver å velge mellom.

I tilknyttning til gudstjenesten har vi frivillige som er med som klokkere, tekstlesere, kirkeverter, pynting og som bidrar til kirkekaffe.

Med jevne mellomrom har vi dugnader for å vaske rundt og for å ordne utendørs. Til trosopplæring trenger vi frivillige som kan være med å bidra praktisk på samlinger, feks en gang i året på Tånragent, LysVåken eller Førstklasses. Eller kanskje du har ledig tid en onsdag formiddag og vil hjelpe til med kaffekoking og oppdeling av frukt med mer ca annenhver onsdag? Eller på ettermiddagen på småbarnstreff?

Innenfor diakoni har vi blant annet Tirsdagsklubben for psykisk utviklingshemmede og et diakoniutvalg som møtes jevnlig.

Eller kanskje du liker å skrive eller ta bilder og kan tenke deg å bidra når vi starter opp kirkeblad for Fræna igjen? Eller har du noe annet du kunne tenke deg å bidra med?

Har du spørsmål eller vil melde deg frivillig? Ta kontakt med kirkekontoret på tlf 71 26 66 70, kyrkjekontoret@frana.kommune.no eller en av presten. Vi vil gjerne ha deg med på laget.