Bli med på pinsefest!

 

02.05.2018

Alle barn er velkommen til å prøve seg i kor! 

Pinse det er glede, pinse det er sol!
Si med vil du være med i barnekor?

Ei omskriving av en korsang vi har sunget i pinsa de siste åra der, for nå har du sjansen til å være med kor som skal synge på gudstjeneste 2.pinsedag! 

Pinse handlar om Den hellige ånd som kom til jorda for å bo i oss mennesker. På den første pinsedagen vart ca 3000 menneske døpt og lagt til i menigheten, og pinse kalles ofte kirkas fødselsdag. 2.pinsedag har vi brukt å ha fellesgudstjenste for alle kirkene i Fræna i ei av kirkene våre, og nå har menighetsrådene sammen bestemt at dette skal vi legge fast til Vågøy, og prøve å gjøre dette til en fest for alle. Så vi håper mange møter opp på gudstjeneste i Vågøy kl 16.00 denne dagen.

I den sammenheng er alle barn invitert til å være med i kor som skal synge på gudstjenesten. Vi skal øve på Elnesvågen bedehus mandag 7.mai kl 17:30-19:00 og (utgår) i Vågøy tirsdag 15.mai kl 17:30-19:00. Vil du være med på en av øvelsene gi beskjed til Anne Marie Sødal på e-post: anne.marie.sodal@frana.kommune.no De som fyller 9 år i år er spesielt invitert til å være med, og de skal få barnesalmeboka på gudstjenesten. 

Her ligg ein invitasjon med litt mer informasjon