Klangfestivalen 2018

Akustisk musikkfestival i klangsterke Vågøy kyrkje

Årets klangfestival er 17.-19.august. Musikere fra mange kanter møtes på tvers av sjangere og andre båser, og en forfatter eller to dukker opp.

FREDAG 17. AUGUST

1800 Festivalåpning Jarle Sanden, band frå Molde kulturskole, kaffe i sol. Gratis.

1900 Raudan gull Jorun Marie Kvernberg, Karl Seglem, Romsdalsstrykerne, elever fra Fræna og Molde kulturskoler, tradisjonsmusikk i ny tapning, liv og røre.

LØRDAG 18. AUGUST

1500 Kafékonsert på Grendahuset STEMMER! Ann Helen Moen, Jorun Marie Kvernberg, Hilde Brunsvik og Karl Seglem lager konsert etter verksted-metoden. Lunsj og lave skuldre.
NB Lunsj kontant/Vipps

1700 Tango! Atle Sponberg og Åsbjørg Ryeng med gjester inviterer til argentinsk time. Kort kaffepause før

1830 Sommerro synger Sommerro med Roaldsnes Fem Hehttp://klangfestivalen.no/nning Sommerro synger egne låter, med gjester og en jazzmannfolkstjernerekke ledet av Dag-Filip Roaldsnes.

SØNDAG 19. AUGUST

1200 Konsertgudstjeneste Både konsert og gudstjeneste, på jazzmåten.
André Roligheten, Dag-Filip Roaldsnes, Hayden Powell, Tore Sandbakken, Trygve Fiske, Kåre Nordstoga, Klangkoret ledet av Gunn Sissel Bakken Håseth. Maria Vassli Gjære er liturg. Gratis.

1300 Kirkekaffe/Lunsj NB Kontant/Vipps

1400 Haugtussa Ann Helen Moen, Atle Sponberg, Edvard Hoem og Kåre Nordstoga framfører Griegs og Garborgs kjente sangsyklus, og litt til.

For mer informasjon se hjemmesiden til klangfestivalen her