Klangkoret - klangfestivalen

29.05.2018

Bli med i koret som skal synge på klangfestivalen.

Det er med glede vi nå kan invitere distriktets korsangere til ny festival i 2018, den femte i rekka. Søndag 19. august kl 12 er det konsertgudstjeneste, et konsept vi har jobbet med siden 2015, hvor ambisjonen er å lage både konsert og gudstjeneste, på jazzmåten.

Musikalsk ansvarlig også i år er komponist og pianist (og Valderøyværing) Dag-Filip Roaldsnes, han har med seg et kremlag av jazzmusikere med André Roligheten, Hayden Powell, Trygve Fiske og Tore Sandbakken. Ved orgelet sitter domorganist Kåre Nordstoga, og prestene Sigur Andreas W. Haugen (Eide/Averøy) og Maria Vassli Gjære (Fræna) er liturger. Kantor Gunn Sissel Bakken Håseth vil dirigere prosjektkoret.

Klangkoret skal synge på konsertgudstjenesten søndag 19.august kl.12. Temaet for gudstjenesten er HÅP, og vi ønsker at koret skal synge den vakre og klassiske «BØNN» («Cantique de Jean Racine») av Gabriel Faure med kor og orgel, som passer godt til dagens tema. I tillegg er koret forsangere på liturgi og bibelsk salme. (Vi synger blant annet Knut Anders Vestad sin melodi til  bønnen «Vår Far»)

TIDER FOR ØVING

Vi starter med øving allerede nå på torsdag i Myrbostad kyrkje for den som rekker å hive seg med.

Torsdag 31.mai i Myrbostad kyrkje

Tirsdag 5.juni i Myrbostad kyrkje

Tirsdag 12.juni i Vågøy kyrkje

Torsdag 21.juni i Vågøy kyrkje

ALLE øvingene er kl.20-21.30!

Hjertelig velkommen til Klangkoret

Send gjerne en sms eller mail til Mvh Gunn Sissel B. Håseth Kantor i Vågøy. Tlf 918 45 739

Inviter gjerne med flere sangervenner!