Sprell levende småbarnstreff

01.08.2019

1 - 4åringer er hjertelig velkommen!

Har du barn, fadderbarn, barnebarn eller lignende er du hjertelig velkommen til å ta de med på Sprell levande småbarnstreff på Elnesvågen bedehus. Cirka en gang i måneden har vi en times samling med sang, spill, bibelfortelling, frilek og litt frukt. Og ja: det blir ofte såpebobler!.

Denne høsten skal vi prøve oss på noe nytt, og ha småbarnstreff samtidig som Elnesvågen Soul Kids har sine øvelser. Da kan barn fra 1-4 år være med på småbarnstreff, mens eldre søsken kan være med på øvelse på Soul Kids. Småbarnstreff blir dermed på torsdager kl 17:30 -18:30

Datoer høsten 2019 er: 19.sept, 17. okt, 14.nov og 12. des

Det er gratis å være med på småbarnstreff, men vi blir glad for alle som vil betale en frivillig medlemskontingent på 50,- kroner. Vi er medlem av Søndagsskolen Norge, og får støtte for betalende medlemmer hos oss.

Vil du få sms før hver samling - send en e-post til kateket Anne Marie Sødal anne.sodal@hustadvikamenighet.no