Påske i Hustadvika

Også i år vert det ei annleis-påske. Med nye restriksjonar og anbefalingar må vi innstille oss på å finne andre måtar å feire påske på både i kyrkja og heime. Her finn du meir informasjon om som skjer i kyrkjene i Hustadvika i påska!

* Vi lager digitale andakter/gudstenester i påskehelga og vil også legge ut anna innhold på nett - musikk, tips til aktiviteter heime og liknande. Følg med på Facebook og YouTube - Kirka i Hustadvika. Skjærtorsdag og 2. påskedag lagar vi videoandaktar. Langfredag sender vi live frå Eide kirke og påskedag frå Myrbostad kyrkje kl. 11.00.

* Vi henger opp postar om påska for små og store på fleire stader i kommunen. Dette er dei same postene som i fjor, men med nye spørsmål! Vi legg ut informasjon her og på Facebook når postene er hengt opp. Det heng no poster i lysløypa på Eide, på vei opp mot Halåsen og på turstien på Vevang.

* Så lenge smittesituasjonen tilsier det, vert nokon av kyrkjene opne rundt tidsromma det skulle vore planlagd gudsteneste. Kom innom, ten et lys, høyr musikk og eller ha ei stille stund. Dei ansatte vil vere til stades. Vi passer på å helde 2 meter. Skjærtorsdag er det open kyrkje i Eide kl. 12.30-12.30, Hustad kl. 18-20 Vågøy kl. 18-20. Langfredag er Eide kirke open frå kl. 12-13 og Myrbostad kyrkje frå kl. 11-15. Påskedag er det open kyrkje i Eide kl. 10.30-12.30, Hustad kl. 11-13, Myrbostad kl. 12-16 og Vågøy kl. 12.15. Velkomen innom!

* Ta kontakt med prestane om du ønskjer samtale eller nattverd.

God påske!