Smitteutbrudd i Hustadvika


Her finner du informasjon om aktiviteter i kirkene i forbindelse med smitteutbruddet i Hustadvika kommune.

 

 

Kjære alle sammen! Nå står vi midt oppe i et smitteutbrudd i kommunen vår. Mange er smittet eller i karantene. Vi er heldige som har flinke folk som driver med testing og smittesporing og gir råd og anbefalinger. Det gir håp om at vi snart har mer oversikt og at ikke flere blir smittet. Vi ber for alle som er syke, alle som er urolige i denne situasjonen og de som har lederansvar.

For kirka sin del blir det ingen gudstjenester eller arrangementer framover, slik kommunen anbefaler. Men vi kan gjennomføre begravelser med 50 til stede og dåp med 10 til stede. Flere i kirkestaben er i karantene, men vi skaffer vikarer. Følg også med på Facebook-sida vår og Den norske kirkes sider for digitale andakter og gudstjenestetilbud!
Trenger du noen å snakke med, ta gjerne kontakt med prestene i Hustadvika. Kontaktinformasjon finner du på kirkaihustadvika.no.
Ta vare på hverandre ♥️For kirka sin del blir det ingen gudstjenester eller arrangementer framover, slik kommunen anbefaler. Men vi kan gjennomføre begravelser med 50 til stede og dåp med 10 til stede. Flere i kirkestaben er i karantene, men vi skaffer vikarer. Følg også med på Facebook-sida vår og Den norske kirkes sider for digitale andakter og gudstjenestetilbud!

Trenger du noen å snakke med, ta gjerne kontakt med prestene i Hustadvika. Kontaktinformasjon finner du under "kontakt".

Ta vare på hverandre!

 

Tilbake