Babysang

Babysang på Elnesvågen bedehus er eit av dei faste tiltaka vi har. Vi har eit kurs på haust og eit på vinter/vår. Målgruppa er barn i alderen 0-12 mnd.

Kva er babysang?

Vi syng og leiker med rim og rytme for og saman med babyen. Her kan du få friske opp igjen songar, regler og bøner du hugsar frå barndommen, lære nye, og få tips om korleis du kan bruke song og musikk i kvardagen med barna dine.

Kvifor skal de vere med på babysong?
- Gjennom rytme, sang og musikk blir heile mennesket engasjert, og ein skapar gode augneblink saman med barnet.
- Ein treff andre foreldre
- Sang er ein god måte å formidle tru og er ein viktig del av den kristne kulturarven.

Hausten 2021 har vi samlingar annakvar onsdag: 27. okt, 10. nov, 24. nov, 8.des.

Samlingane har ei slik tidsinndeling:

• 09:50 - 10:00: registrering
  • 10:00 - 10:45: musikkstund
  • 10:45 - 11:30: lunsj (egen matpakke) og prat

Stad: Elnesvågen bedehus

Pris for alle samlingane dette semesteret: 150 kr.
Vi stiller med kaffi/te og frukt.

Ta med eiga babyteppe som babyen din er fortruleg med :-)

Meld dere på her om dere vil vere med: PÅMELDING

Har dere ikkje moglegheit til å vere med alle gongene, kan dere komme innom enkelte gonger - men gje gjerne beskjed på førehand, så eg veit at dere kjem.
Veit dere ikkje heilt om du vil bli med, kan dere bli med første gongen for å sjå om dere vil vere med vidare.

Leiar for babysongen er Liane Schuldt - menighetspedagog i Myrbostad, Vågøy, Bud og Hustad.

Eventuelle spørsmål kan rettast til Liane på
mob. 47500377 eller e-post til liane.schuldt@hustadvikamenighet.no

Det er òg babysang på Eide bedehus. Bli med i facebookgruppa "Babysang på Eide" for meir informasjon om det.

For barnet ditt er stemma di det vakraste i heile verda. Det betyr ingenting om du er flink til å synge eller føler at du er lite musikalsk.
Di stemme er den vakraste musikk. Så bli med og syng med barnet ditt!