Skolestartgudstjeneste med utdeling av bok - 6 år

Utdeling av bok til dere som starter i 1. klasse.

Å starte på skolen er abolsutt verdt å markere. Derfor inviterer kirkene i Fræna til skolestartgudstjeneste.

Alle førsteklassinger i gamle Fræna er ekstra hjertelig velkommen til gudstjeneste en søndag i slutten av august i Myrbostad kyrkje kl 11.00 eller i Hustad kl 14.00

Her markerer vi  skolestarten, og dere få ei bok: "Tre i et tre", som handler om tre venner og deres første år på skolen.

Kom i god tid til gudstjenesten så vi får notert ned at du er der, og om du skal ha bokmål eller nynorsk på skolen (og i boka du får).

Smittevern ivaretas. Husk at dersom dere har vært i kontakt med smittede eller kjenner symptomer på corona, må dere holde dere hjemme – ta kontakt, så skal dere får bok likevel.

Det blir sendt invitasjon i posten til medlemmer, men du er hjertelig velkommen om du ikke har fått invitasjon også.

Send gjerne en sms (47500377) eller e-post liane.schuldt@hustadvikamenighet.no til Liane Schuldt menighetspedagog om at dere kommer, så vi er sikre på å ha nok bøker.

Vel møtt!