Konfirmantpåmelding
Hustadvika 2021-22

Konfirmanten
Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De mørke felta må alltid fyllest ut.
Fødselsnummer 11 siffer (uten mellomrom):
Fødested:
Er konfirmanten døpt?
Dåpsdato:
Dåpssted:
For at vi skal være best mulig forberedt, er det viktig at dere gir oss de opplysningene vi bør ha. Ta gjerne mer kontakt dersom noen trenger tilrettelegging på noe vis. Vi vil gjerne gi ei så god konfirmanttid som mulig til alle, og det gjør vi best om vi vet mest mulig på forhånd. Er det noe vi bør være oppmerksom på (f.eks. ADHD, dysleksi, allergi, rullestol, høreapparat + + +), så skriv det her: NB: Myrbostad og Eide: Fortell gjerne også om når konfirmanten IKKE kan ha undervisning (tirsdag/onsdag/torsdag), på grunn av trening, øvelse eller annet... Viktig når vi setter opp gruppene, så vi slipper bytte om så mye i etterkant.
Jeg vil gjerne være på gruppe med:

Last gjerne opp bilde av deg selv. Bildet må være av typen .jpg og mindre enn 1 MB.

Hvor og når vil du ha konfirmasjonsgudstjeneste?
Bud kyrkje 8. mai 2022 (10 ledige plasser)
Eide kirke 7. mai 2022 kl. 11.00 (ledige plasser)
Eide kirke 8. mai 2022 kl. 11.00 (ledige plasser)
Hustad kirke 26. mai 2022 (ledige plasser)
Myrbostad kyrkje 15. mai - gudstjeneste 1 2022 (9 ledige plasser)
Myrbostad kyrkje 15. mai - gudstjeneste 2 2022 (11 ledige plasser)
Vågøy kyrkje 8. mai - gudstjeneste 1 2022 (ledige plasser)
Vågøy kyrkje 8. mai - gudstjeneste 2 2022 (ledige plasser)
I Eide og Myrbostad har vi undervisning ulike tidspunkt. Legg inn ditt ønske her:

Jeg vil følge undervisningen i

Bruker du bokmål eller nynorsk på skolen?

Foresatt 1
Kommentar:
Vi trenger at foreldrene er med og bidrar gjennom konfirmantåret. Hva kan dere bidra med?

Kryss her dersom det er i orden at konfirmanten sitt navn og bilde blir offentliggjort.

Foresatt 2
Kommentarer: